Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


egyéb5

2011.08.07

Azt hitted mindent tudsz Vampire Knight Guilty-ről?Hát ki kell hogy ábránditsalak pár fontos tudnivaló amit jobb ha tudsz.Na lássuk kezdjük a legelején.

 

 

 

Adatlap:

Vampire Knight Guilty

 

Az anime 2008-ban jött létre de még csak most 2011.05.13.-án adjákaz Animaxon.

Rendezte:Sayama Kiyoko

Stúdió:Studio DEEN

Hossza:13x24 perc

Sugározza:Animax

 

Lehet hogy kezdetben unalmas a story de ha túl verekedtétek magatokataz első 13 részenakkor valószinüleg hogy nem fogjátok abba hagyni ha meg mégis akkor vajon mi hozza meg a kedveteket a foytatáshoz?Na jó hadjuk a mellédumát.Az már 1x biztos a Studio DEEN megérdemli az elismerést amiért létre hozta a 26 részből állo sorozatát.(Tudjátok nem akartam elrontani a kedveteket de a magazinbanazt irták hogy ketté lett csapva.Értelmezéseim szerint az 1. évad 15 részből állhat a 2. évad meg a maradékbólDe persze ez csak az én elméletem remélem hogy ez nem így van.)na jó inkább menjünk tovább.A Vampire Knight-ban a gonoszt természetesen megölik a jó meg...csinálja továbbra is azt amit eddig szokott.Emózik,dozzog vagyis tulajdon képpenfelvillantjaaz önsajnálat összes lehetséges jelét.Vagy a sarokban gubbaszt és a fejét fogjaNa ja ez Zero példája az 1. részben ezt csinálta vagy vörösboros vérboros? pohárrala kezében zsonglőrködik,miközbenfélig leeresztett pillák mögül stemlélgetia heteken át tartó holdfogyatkozást.

  

És még egy plussz

 

vampire-knight-vampire-knight-6816343-576-447.jpg

 

 

zero-yuuki-vampire-knight-1347722-1024-768.jpg

 

 

A történet a Cross Akadémián játszódik!!

 

 

A főszereplő Cross Yuki aki az igazgató fogadott lánya! Az Akadémia egyaránt otthont jelent embereknek és vámpíroknak ezért létrehoztak egy nappali és egy éjjeli tagoztatott az iskolában!! A prefektusok vagyis Yuki és Zero az akadémia békéjére ügyelnek és arra ,hogy egyik diáknak se essen baja! Ők tudnak a vámpírok létezéséről,viszont a többi diák elött ez titok volt!! Feltaláltak egy bizonyos vértablettát ami vízzel összekeverve pótólta a vámpírok vér igényét és ezért nem kellett emberi vért szívniuk!!Sajnos néhány vámpír immunis a vértablettára ilyen plédául Zero is akit még gyerekkorában megharapott egy tisztavérű vámpír ezért ő hiába született embernek egy idő után vámpírrá változik!!

 

Nagyon sok ideig eltudta nyomni magában az ösztöneit ám ahogy elkezdett ellenálni a vértablettának úgy bonyolódott a történet is!

 

 

 

Csak egyszer vesztette el az önuralmát amikor is Yuki nyakába harapott!!!

 

 

A nem eredeti vámpírok elkezdenek leépűlni minél többször esznek emberi vért és ez Zero-nál is elindúl!! E -szintű vámpírrá kezd leépűlni akiknek nincsen önuralmuk és már csak a gyílkolás és az emberi vér sarkalja őket!!

 

 

Kaname a vámpírok vezetője aki egy tiszta vérű vámpír felajánlotta neki a vére egyrészét,mert ezeknek a vámpíroknak a vére különleges képességgel rendelkezik! Minden vámpír rendelkezik valamilyen képességgel,de nekik nagyon különleges a vérük ,mert megállíthatják ezt a folyamatot!!

 

 

Maga a történet is nagyon bonyolult ,mert a harcokon kívül tele van bonyolúlt szerelmekkel. Például maga Zero is halálosan szerelmes Yukiba,de ő nem szereti viszont,mert Kanaméba szerelmes!! Yuki és Kaname szerelme igen tiszta ,mert mind 2 szeretik egymást bár ez a szerelem az elején úgy látszott,hogy nem tud kibontakozni,de miután kiderűl,hogy Yuki maga is egy tisztavérü vámpír egyértelmű,hogy Kanaméval marad még úgy is ,hogy Zero is nagyon fontos volt a számára!!

 

Elhaggya a Cross Akadémiát az összes vámpírral együtt és sajnos ezek után ellenségek lesznek Zeroval.

 

vampireknight1_9.jpg

 

 

 

vampire-knight-guilty---09---large-04.jpg

 

 

 

vampire-knight-guilty---09---large-01.jpg

 

Szereplő képesség

Aidou

Az ő ereje a jég és a fagyasztás. Láthattuk akkor amikor Zerot majdnem megtámadták az estisek, ekkor Aido lefagyasztotta a földet^^. Meg akkor is amikor Yuuki ment a Hold Pavilonba, és Aido minden hülyeséggel traktálta. Ekkor a korlátot, Yuuki lábát és kezét fagyasztotta le.A lámpák fényét is képes kioltani^^

 

 

Kaname

Össze tud törni bármit Gondolom neki van a legnagyobb ereje és mindet tudja amiket majd felsorolok más szereplőknél. De eddig még csak annyit láttunk tőle,

 

Kain

Övé a tűz. Ritkán használja a képességét. Egyszer láttuk, amikor Zerot az estisek majdnem letámadták. Ekkor egy faégat gyújtott fel.

 

 

 

Rima

Egy közönyös lány, aki nem szívesen vesz részt dolgokban. Shikivel egy modellügynökségnél dolgoznak.

 

Seiren

Az ő képességét nem nagyon láthattuk, de ő törölte ki annak a két nappalis lánynak az emlékezetét, akik le akarták fotózni az estiseket.

 

 

 

 

 

 

Hát igen a Shikivel történnek ugyan meghatározóak a vámpir társadalomra nézve,mégis szerintem Rimát érintik a legjobban.És persze Kaname sakkjátszmája miatt Luca szerepe is megnőtt(legalább is elég sokszor mutatják ahogy a szobájában sajnáltatja magát.)Idol vagyis Aido pedik szerelmet vall Kanaménak.XD ja azt még sem.Csak nagyon közel ál hozzá.Így legalább feltűnnek neki olyan dologok amik másnak nem.De most komolyyan,ez a srác mindenütt ott van.Vagy csak én látom úgy?Figyeljétekmeg azt meglátjuk.Biztos,hogy nekem van igazamXD(csak nekem Yuukinak és persze Rimának van igaza XD)Meg egyébként azt vettem észre ha Aido ott van akkor nem marad el Cain sem.És ilyenkor vesszük  azt észre ,hogy VÉGRE mindenkivel történik valami. Ehh na figyu most költői leszek:és korábbi parasztvilágítás ide vagy oda,ezért mindenképpen 10 pont jár.Ehh.Hiszen mit sem szeretünk jobban annál,mint ha szabadon válogathatunk a kedvenc karaktereink között.és nem csak a 3 főszereplő körül forog minden(Yuuki.Kaname,Zero)Most mondjátok,hogy nincs igazam!

Ezerszer csókol titeket:Yuuki

Kapcsolatok

KANAME ÉS YUUKI

Kaname 10 évvel ezelőtt mentette meg az emlékeitől megfosztott kislányt és vitte el új családjához Cross Kainhez. Attól a naptól kezdve a kislány nemcsak megmentőjének, hanem barátjának tartotta, és számolta a napokat amikor újra találkozhat vele. Egy napon viszont megszakadt a nagy szeretet, amikoris Yuuki végignézte amint Kaname Ruka vérét szívja. Attól kezdve már nem a gyermeki lelkesedéssel nézett Kanaméra. Ha találkoznak illedelmesen köszön neki és meghajol, és nem rohan hozzá és nem ugrik a nyakába. Továbbra is tiszteli és szereti Kanamét, de már nemugyan az mint akkor régen, és ez volt a célja, hogy minnél távolabb tartsa az ő sötét világától. Yuuki már nem beszél meg mindent Kanaméval, ellenben ő mindig védelmezi és segít neki ha valami baj vanl. A történet előre haladtával a gyermeki rajongást felváltja a szerelem, ám hogy mi fog ebből kisülni azt még senki sem tudja. 

 

 

ZERO ÉS YUUKI

A kettejük kapcsolata attól a naptól kezdődött el amikor Zero a Cross családhoz került. Érkezésekot tiszta vér volt, ezért Yuukira bízta Cross igízgató Zero ápolását. Yuuki megfürdette,ellátta sérüléseit és beszélgetett vele, mert úgy gondolta ha nem tesz valamit érte az előtte álló fiú bármelyik pillanatban összeomolhat. Azóta szoros kapcsolat alakult ki közöttük, szinte már igazi tesvérekké váltak. Miután kiderült, hogy Zero vámpírrá fog válni Yuuki mindent megpróbál, hogy a segítségére legyen és ha kell önként felajánlja vérét a fiúnak. Ám Zero nem ment bele csak úgy ebbe a dologba, hiszen teljesen ellenzi a vámpír lét minden gondolatát. Azonban nemtudja sokáig visszatartani vérszomját, így képtelen lesz többször is megharapni Yuukit. Kötöttek egy egyezséget is, hogy ha Zero lesüllyed egy "E" kategóriás vámpír szintjére akkor Yuuki a tőle kapott pisztollyal saját kezüleg végez vele. Ezt erősíti a vámpírvadászok által használt bűbáj ami segít Zerot megfékezni. A történet előrehaladtával kiderül,hogy Zero többet érez Yuuki iránt, mint barátságot vagy testvériséget. Bevalja azt hogy csakis miatta csinálja végig és csak azért képes tovább élni mert mindig mellete van.

 

 

 

KANAME ÉS ZERO

Kettejük kapcsolata nemtúl fényes részben Yuuki és részben fajtájuk miatt. Miután Zero családját lemészárolta egy tisztavérű vámpír és találkozott egy másikkal, azóta megveti Kanamét és mégjobban utálja a vámpírokat. Ám van egy összekötő kapocs közöttük. Mindketten ugyanazt a lányt szeretik és bármit megtennének érte. Még azt is, hogy elviseljék egymást Yuuki kedvéért. Kaname csakis azért tűri meg maga mellet és csak azért nem öli meg őt, mert nemakarja, hogy Yuuki szomorú legyen a halála miatt. Ugyanakkor Zero is tisztában van azzal mennyit jelent a lánynak Kaname, ezért bármennyire is gyűlöli nem tehet ellene semmit. Readásul Kaname tudja hogy Zero vámpírrá fog válni, de magában tartja a másik titkát. Egyszóval Kanaménak gondoskodnia kell Zeroról, hogy ne változzon át egy "E" kategóriás vámpírrá, mert akkor Yuukit is elveszítené. Kaname ezért úgy döntött megosztja az ő speciális vérét a fiúval, de emlékezteti is rá: ne felejtsd el, hogy kitől is kaptad az életmentő vért.

 

ZERO ÉS ICHIRU

Zero és Ichiru ikertestvérek. Zero nagyon szerette beteges, gyenge kisöccsét. Ápolgatta, vigyázott rá és megvigasztalta ha valami baja volt. De mint minden ikertestvérnél az egyik sajnos mindig jobbnak bizonyul, mint a másik.Zero szemével semmi külömbség nincs közöttük, azonban Ichirunak a sok mellőzöttség miatt az ő szeretete lassan gyűlöletbe fordult. Útjaik akkor válnak szét amikor szüleik meghalnak. Zero nemtudja vagy nem akarta tudomásul venni, hogy az öccse Shizukával maradt és elárulta őt.  Amikor Shizuka Kurenai Maria testében megjelenik a Cross Akadémián egy gyűlölettel teli Ichirut lát viszont, aki képes lenne akár megölni is őt. A legnagyobb szakadék közöttük akkor keletkezik amikor Shizuka meghal és Ichiru Zerot okolja haláláért. Megesküdött, hogy bosszút áll rajta. Gyerek korukban elválaszthatatlanok voltak, de most a szeretetet felváltotta a gyűlölet, az irigység,a féltékenység, de közben ottvan a testvéri szeretet és a bűntudat. Hogy melyik fog végül győzedelmeskedni vagy melyik hozza el a véget számukra azt nem  tudja még senki.

 

A CROSS CSALÁD + KANAME

Cross Kaien egy nagyon szeretetre méltó ember, akinek sajnos még nem adatott meg a család alapítás. Egy nap kedves régi barátja Kaname hozott neki egy kislányt akit megmentett egy vámpírtól. Az igazgató természetesen befogadta a kislányt akinek később a Yuuki nevet adta. Nagyon sok baja volt vele, mivel a lány nem emlékezett semmire, megkellett tanítania neki az élet apró dolgait. Yuuki nagyon szereti Kaien, de nem tekinti apjának, inkább igazgatónak szokta szólítani, ami Cross úrnak nagyon rosszul esik. Nemsokkal később a Cross család egy újabb gyermekkel bővült Kiryuu Zeroval, akinek a szüleit egy gonosz vámpír ölte meg. Kaien Yuukira bízta Zero lelki világát, megkérte vigyázzon a fiúra. Cross úr és Zero nemigazán jönnek ki egymással, igaz némileg elfogadja nevelőapának, de annyira már nem hogy apának is szólítsa. Kaien és Kaname nagyon jó viszonyban vannak, ezért is kérte, legyen a nemsokára létrejövő Akadémia esti tagozatának diákja. kaname mindenben támogatja az igazgató céljait és beleeggyezik az ajánlatba.

 

KANAME ÉS ICHIJOU

Gyerekkoruk óta ismerik egymást és az évek folytán nagyon jó barátság szövődött közöttük. Ichijuo az alelnök az Akadémián, azaz Kaname jobb kezének is nevezhetjük. Ichijou nagyapja megparancsolta neki, hogy kémkedjen Kaname után és számoljon be neki mindenről Azonban Ichijou annyira kedveli a tisztavérű vámpírt, hogy még sohasem árulta el és ha teheti nem is fogja.

AIDOU ÉS YUUKI

Aki ismeri Idolt azt tudja mennyire odavan Kanaméért. Kiskora óta tiszteli és szereti őt. Ámbár ha rosszat csinál kaname megbünteti egy pofonnal. Azonban lett egy zavaró tényező egy lány személyében. Yuuki sokat álmodozik Kanaméről, amit Aidou nemtud elviselni. Az ő gyerekes módján próbálja kicsit felbosszantani a lányt, mégpedig udvarol neki a nappalis lányok előtt és folyton mondogatja neki, hogy Kanaménak nem mást mint egy kis játékszer és ha tényleg annyire  szereti felis ajánlhatná már neki a vérét. Persze az ilyen alkalmakkor ott terem Kaname és jól helyben hagyja.

 

AIDOU ÉS KAIN

Aidou legjobb barátja,nemcsak azért mert mindig kisegíti ha valami hülyeséget csinál, hanem mert unokatestvérek is. Kain a srácnak igazi őrangyala, bár kicsit szigorú is tud vele lenni, mégis rá tud számítani a legjobban. Nagyon sok időt töltenek együtt, általában mindig követi Aidout bárhova is megy és vigyázz rá.

 

 

 

KANAME ÉS RUKA

Ruka gyerekkora óta szerelmes Kanaméba, és nem fél kimutatni az érzéseit. Kaname ennek ellenére nem viszonozza szerelmét. Ruka azonban mindent elkövet, hogy imádotja a véréből igyon. Azon a bizonyos éjszakán, amikor Yuuki felbukkan az Akadémián és Kaname majdnem elvesztette önkontrollját Ruka vérével csillapította étvágyát. Azthitte innentől márcsak szép dolgok fognak velük történni, de nem így lett. Kaname valahányszor felajánlotta neki a vérét minden alkalommal visszautasította. Szörnyen féltékeny Yuukira, mert mindig körülötte forog Kaname gondolatai. Ez már csak egy reménytelen szerelem.

 

KAIN ÉS RUKA

Gyerekkoruk óta ismerik egymást és Ruka úgy tekint rá mint a bátyjára. Mondhatni Kain a lelki szemetesláda ami minden bánatot befogad. Ruka ha valami bántja vagy fáj a szíve Kaname miatt mindig hozzá fordul. Kain természetesen mindig segít neki, ugyan úgy ahogy Aidouval is teszi. Azonban Ruka nem veszi észre, hogy talán Kain röbbet is érez iránta mint barátság. Mi lesz ebből?

 

 

ICHIRU ÉS SHIZUKA

Shizuka igazi áldás számára, tőle megkapta mindazt a törődést és szeretetet amit a családjánál hiányolt. Nem csoda, hogy hűsége rendíthetetlenés odaadó Shizuka iránt, megpróbál minnél nagyobb hasznára lenni. Shizuka egyszer sem ivott Ichiru véréből, viszont ő megitatta saját vérét, hogy kigyógyítsa betegségéből és teljes életet élhessen. Azonban nemtudjuk valójában szerette a fiút, vagy csak felakarta használni zero iránti bosszúvágyát? Azt sem tartom kizártnak, hogy valóban érzett iránta valamit.Ichiru nagyon szerelmes belé, vagy ha mégsem akkor mint pótanya lett neki Shizuka. Halálát nagy csapásként éli me, megígérte bosszút áll gyilkosán.

 

 

ZERO ÉS SHIZUKA
Zero 12 évesen vesztette el családját egy tisztavérű vámpír miatt és ezen a napon megkapta a bűn csíráját is a nyakába. Négy évvel később újra megjelenik Shizuka Kurenai Maria testében, hogy láthassa régi áldozatát. Zero bármennyire is gyűlöli Shizukát, nem képes megölni őt, mert összekötésben vannak azóta a bizonyos nap óta.  Zero csapdába esik, miszerint Yuuki és Ichirut használja fel, hogy ártsanak neki.
ZERO ÉS TOGA

Zero szülei nagyon elfoglalt emberek voltak, a legjobb neveltetést akarták adni. Ezért felkérték Yagari Togát, hogy mindkét gyermeküket tanítsa. Elis vállalta Zero és Ichiru tanítását. zero nagyon tisztelte és szerette mesterét.  Egy nap Toga még az életét is megmentette Zeronak (később ugyanígy jár el Ichiruval is). Zero azon a napon megesküszik, mindent megtesz annak érdekében hogy ugyan olyan jó vámpírvadász lesz mint a mestere. Miután családja meghalt, Toga engedte, hogy Cross magához vegye kis tanítványát és csak 4 év múlva látogatja meg. Fülébe jut az a hír, Zero vámpírrá fog válni, ezért elhatározza, beiratkozik az Akadémiára mint tanár és szemmel tartja egy ideig.

 

SHIKI ÉS RIMA


Ők ketten együtt dolgoznak egy divatcégnél, mint modellek. Nagyon jól megértik egymást, és szinte mindig együtt lehet őket látni.Egyik sem valami szószátyár de pár szóból is simán meg tudják érteni egymást. Ki tudja lehet, hogy több van már köztük, mint bartáság. Ennél több eddig sem a mangában sem az animeben nem derült ki, szerintem van rá esély, hogy a végén még összejöjjenek...

SPOILER VESZÉLY!!!!!!!!!

A szerkeztő nem vállal felelősséget!!

 

KANAME NEVETÉSE 

Aki elsőnek találkozik Kanaméval mit gondol róla? Felsőbbrendű, higgadt, esetleg nyugodt? Igen ez mind Kaname. De volt egy pillanat az életében amikor mind ezt hátrahagyva szabadon kimutatta érzéseit. Yuuki a 6 éves kislány aki elvesztette emlékezetét nemtudott semmit egyedül csinálni, így mindent előlről kellett megtanulnia. Kezdve az öltözködéssel. Egy nap Kaname látogatást tett a Cross családnál, mivel el az igazgató elmondása szerint valami baj volt. Kaname bement Yuuki szobájába és ott hatalmas meglepetés érte. A kislány ugyan furcsán de egyedül felöltözött amitől az igazgató nagyon boldog lett. Kaname elsőnek meglepődött majd hatalmas nevetésbe kezdett, az igazgató meg azt hitte hogy rosszul van XD. Talán ez az első és utolsó alkalom is, hogy valamin így őszintén tudott nevetni :) Személyem szerint ez az egyik legkedvesebb részletem az animében.

 img525/7755/ikonor6.jpg img525/1656/ikon2bp0.jpg

SPOILER VESZÉLY!!!!!!!!!

A szerkeztő nem vállal felelősséget!!

 

 

Valentin nap

 

 

Szerte a világon ünneplik a Valentin napot, így a Cross Akadémián sem maradhat el amikor ugyanis a nappalis lányok kimutathatják vonzalmukat az estisek iránt. Valaki kicsi valaki nagy ajándékokkal lepi meg a fiúkat, de egy a fő az hogy mindenki élvezi ezt a napot és teljes felfordulás lesz az Akadémián ami nehezíti a prefektusok feladatát. Valentin napján a célra megfelelő kapukat használjak, ilyenkor minden estis a maga kapujánál elkell fogadnia annyi ajándékot amennyit csak elbír, ebből versenyt is csinált Yuuki amit az estisek nemigazán vették figyelembe. Kivéve Aidout aki imádja ezt a napot :). Szereti ha rá figyelnek, de természetesen vissza kell fognia magát. Az egyetlen vámpír aki nem fogadott el egyetlen ajándékot sem az Shiki volt, mivel túl idegesítőnek és unalmasnak tartotta ezt az egészet és Ruka sem lett túlságosan izgatott, viszont ő is kapott ajándékot egy nappalis fiútól ( de gáz^^"). Valentin napkor is megvannak a szabályok, ugyanis nemlehet olyat kérdezni a lányoktól amiből kiderülhet az estisek titka Pl:vércsoport vagy hasonló. Yuuki miközben próbálta féken tartani a nappalisokat elfelejtette a saját ajándékát, pedig nagyon sokat gondolkozott azon mi is lenne elég jó Kanaménak. Végülis elég drasztikus módon mégis elkerült hozzá Zero segítségével. Azért mégiscsak egy vicces nap volt ^^

img263/8407/ikon3ol8.jpg img144/484/ikon4jk8.jpg

SPOILER VESZÉLY!!!!!!!!!

A szerkeztő nem vállal felelősséget!!

(Spoiler: Olyan tartalmak, melyek leleplezik az anime menetét, melyet a néző talán nem szeretne megtudni előre)

 

 

 

YUUKI CROSS ÉLETE    

Yuuki a Kuran család gyermekeként jött világra. Anyja Juri Kuran, apja Haruka Kuran akik egyben testvérek voltak, azt akarták, hogy majd egyszer Kaname és Yuuki is kövessék a példájukat és házasodjanak össze. Yuuki születése után 5 évvel megjelent Rido Kuran, aki felbojgatta a Kuran családot. Yuuki anyja, hogy megvédhessen gyermekét az elmúlt 5 év emlékeit kitörölte az emlékezetéből. Azt szerette volna, hogy Yuuki normális emberi életet éljen és ne keljen a vámpír ösztöneitől rettegnie. Kanamét pedig megbízta azzal, hogy vigyázzon hugára. Ekkor kezdődik a történet....az emlékeitől megfosztott kislány egy havas éjszakán egyedül áll a semmi közepén, amikoris rátámad egy vámpír és kiakarja szívni a vérét. Ekkor a semmiből feltűnik egy titokzatos személy, aki megmenti az életét. Bár nemtudta ki ő mégis érezte, hogy bízhat benne. Kaname mivel nem tudta gondját viselni és haza sem vihette abba a szörnyű házba ahol élt, úgy döntött egy nagyon régi ismerőséhez, aki egyben jóban volt Jurival és Harukával, Cross Kaient kérte meg a gondviselésre. A kislány nehezen fejlődött, tekintettel arra, hogy mindent elfelejtett amit csak tudott, így Kaiennekkellett megtanítania a legelejétől kezdve. Kaname rendszeres látogatója lett a Cross családnak, aminek Yuuki nagyon örült és szívrepesve várta amikor újra találkozhatnak. Ahogy telt az idő, úgy mélyült el a köztük lévő kapcsolat. Egy nap viszont egy új személlyel  Kiryuu Zeroval bővült a Cross család. Szüleit vámpír mészárolta le, ami súlyos lelki traumát okozott neki. Yuuki nem bírta nézni ahogy a fiú összeomlik előtte, ezért úgy döntött ameddig csak lehet mellette ál és segít neki. Élték minden napjaikat, amíg egy nap Kaname újra elnem látogatott a Cross családhoz és találkozott Zeroval. Yuuki próbálta neki elmagyarázni a helyzetet, de nem hallgatott rá. Azonban hamarosan Yuukinak is megváltozik a véleménye Kanameről. Cross igazgató bejelentette, hogy egy Akadémián a nappali tagozatosok mellet egy esti tagozatot is fog indítani. Yuuki nagyon megörült a hír hallatán, hiszen akkor többet lehet az imádott Kanamével. Egy hideg éjszakán megis látogatta a Hold pavilont reménykedve, hogy legalább egy pillanatra látjhatja őt. A nagy várakozásban elaludt, ezért Kanaménak kellett biztonságba helyeznie. Miután felkelt borzasztó dolognak lett szemtanúja, hiszen az a vámpír akit tisztelt és szeretett egy másik vámpírnak a vérét szívta. Yuukinak megváltoztak az érzései, már nem a gyermeki szeretet lett urrá rajta, ha meglátja valahol.Nem ugrik a nyakába, hanem meghajol neki és tovább áll, ám még mindig nagyon szereti őt az esettől függetlenül. Már az elejétől tudta, hogy nagyon különbözőek ők ketten, de nem gondolta, hogy ekkora határ van közöttük...Végre elérkezett a várva várt nap, amikoris beiratkozhat a Cross Akadémia nappalis tagozatára,ezzel párhuzamban megkapta a prefektusi címet is, hogy Kaname és a többiek titkát megőrizze az esti tagozatról. Yuuki rendíthetetlenül végzi munkáját, de érzi minnél többet járja az éjszakát annál több titok veszi körül. Nemis kellet sokáig várnia és az egyik nagy titkot a saját testén élhette át. Zero akivel több, mint 4 évet élt már együtt, kiderült, hogy vámpírrá fog változni. Eltökélte magában, hogy bármi áron, de lefogja csillapítani a benne lévő vadállatot. Ha Zero vérre szomjazik saját vérét ajánlja fel a fiúnak, Kötettek egy megállapodát is, miszerint ha Zero már nemtudja kontrolálni magát akkor Yuuki saját kezüleg végez vele. Amikor már azthitte minden elrendeződött körülötte egy új diák érkezik az Akadémia esti tagozatára, Kurenai Maria, akinek a körbevezetését rá bízták. Yuuki megígérte neki, hogy bármi történjen is segíteni fog neki. Csak később jön rá, hogy valójában Zero régi ellensége Hio Shizuka lakozik benne, aki azt szeretné ha Yuuki a vérét adja neki, cserébe segít Zeron. Yuuki úgy dönt elfogadja a feltételét, ezáltal Zeron is segíthet. Végül mégsem köttetik meg a szerződés közöttük, mivel Zero közbeavatkozott. Hio Shizuka meghalt, ami újabb fejtörést okozott az Akadémiának. Zerot vádolták érte, ám nem ő tehetett róla. Yuuki szívén viseli Zero sorsát és próbál minnél többet segíteni neki, de ez elég nehéz feladat, mivel Zero szinte sohasem beszél a múltjáról ellenben ő mindent tud Yuukiról. Yuuki, ezért elhatározta, többet megfog tudni Zero életéről és segít neki ha nem is akarja, Kanaméval düllőre jut hogy mi is ő számára és a legfontosabb viszont az..... hogy mi volt abban az 5 évben amit elfelejtett. Kik voltak a szülei? És miért hagyták el őt? Ahogy erre a kérdésekre keresi a választ egyre érdekesebb dolgok történnek vele, végül pedig kiderül a családja titka.....

 

 

 

KIRYUU ICHIRU ÉLETRAJZA

Ichiru ugyan úgy, mint Zero egy híres vámpírvadász család ikerjeként jött világra. Zerohoz hasonlóan ő is a vámpírvadász mesterséget tanulta. Az ikreknél általában az egyik erősebb, mint a másik. Ebben az esetben Ichiru az akinek a  gyengécske, beteges teste nem bírt lépést tartani Zero fejlődésével. Állandóan gyógyszereken kellett élnie és sokszor az ágyba kényszerült a láza miatt, miközben Zero előrébb halad a vámpírvadász mesterség  felé. Ha mégis eljutott Toga óráira, akkor sem jeleskedett túl jól. Elkezdett gondolkozni azon, hogy  miért született meg, és hogy mindenkinek jobb lett volna, ha csak Zero születik meg, vagy ha nem ikerként jönnek a világra. Azon a napon amikor Toga befejezte az ikrek felkészítését és elhagyta őket Ichiru nem köszönt el tőle, úgy érezte jobban szerette Zerot, mint őt, hogy csakis a terhére volt és nem foglalkozott eleget vele. Nemsokkal később jelent meg az a lény aki örökre megváltoztatta az életét. Egy gyönyörű nőt pillantottak meg a cseresznyefa alatt aki keservesen sírt. Ichiru nem ismerte fel valódi énjét, hiszen alig tanult meg valamit a vámpírok felismeréséről....azonban első látásra szimpatikus volt neki. Miután hazatértek és lefektették Ichirut, megint magas láza lett, elbeszélgetett Zeroval, hogy ő miként látja a helyzetét, azonban nem sokra jutott vele. Egy alkalommal Ichiru kihallgatta szülei beszélgetését, amikoris arról értekeztek, hogy fiúk mennyire hasznavehetetlen és, hogy bekell jelenteniük a Szövetségnél a vámpírvadászatra való alkalmatlanságát. Ichiruban ekkor valami eltört, szülei nem szeretik, mestere nem foglalkozott vele, és bátyját sohasem érheti utol. Ekkor elhatározta magát, felkereste Hiou Shizukát és megkérte viselje gondját, mert a családja nem szereti őt...Shizuka meglátta Ichiruban saját énjét, hiszen mind a ketten valami értékeset veszítettek el. Miután a vámpírnő lemészárolta családját és beteljesítette bosszúját Ichiru örömmel tartott vele, sok év után most érezte elsőnek, hogy valaki tényleg szereti. A családja tragédiáját követően Shizukával marad, és a tisztavérű vámpír vérétől megerősödve a legjobb szolgájává válik. Legnagyobb vágya, hogy vámpírrá tegye. Szeretett volna a hasznára lenni, ám Shizuka egyszer sem ivott a véréből. Mint hű társ vele tart amikor beiratkozik a Cross Akadémiára, hogy találkozzon Zeroval és elintézze titkos  ügyeit. De csak akkor fedi fel magát Zero előtt, amikor Shizuka felfedte saját magát. Amikor újra találkozott bátyjával fegyvert rántott rá és harcra kényszerítette, közben pedig elmondta az évek óta felgyülemlett lelki sérelmeit amit ő és szülei okoztak. Shizuka halálával mégis hamar félbe szakadt a nagy harc. Ichiru mérhetetlen fájdalmat érzett amint megpillantotta haldokló jótevőjét. Könnyeket hullajtott érte, de tudta azzal nem hozhatja vissza őt. Elhatározta hát, hogy bosszút áll érte. Kuran Rido szolgálatába áll, aki megígéri neki, hogy a bosszúját beteljesíti. Újra visszatér a Cross Akadémiára, de ez esetben mint diák, hogy szemmel tartsa Zerot és megkeresse Shizuka gyilkosát és bosszút áljon haláláért.

 

 

HIO SHIZUKA ÉLETRAJZA

Egy közveszélyes tisztavérű vámpír. Ha nem korlátozták az erejét emberekre és vámpírokra egyaránt veszélyes volt. Ezért bezárták egy különleges ketrecbe és embereket adta neki táplálékul. Ám volt egy ember ami különbözött a többitől. Nem próbált meg elmenekülni, csak ült és figyelte Shizukát. Érdekesnek tartotta, ezért úgy döntött, hogy nem öli meg hanem inkább beszélget vele. Először érezte, hogy vonzódik valakihez. Nemhabozott és vámpírrá tette. Elhatározta Shizuka, hogy megszökik arról a helyről és magával viszi. A férfi nem utasította vissza és velement. Ám szolgája neve felkerült a Vámpírvadász Szövetség listájára és a Kiryuu családot bízták meg hogy kivégezzék. Bár semmi okuk nem volt rá ezt tenni, hiszen a férfi még nem süllyedt le egy "E" kategóriás szintjére. Shizuka nagyon szomorú lett és dühös. Egy nap találkozott a Kiryuu ikrekkel és akkor döntött úgy, hogy bosszút kell álnia szolgájáért. Egy viharos éjszakán elis ment a Kiryuu család házához. Zeroval talákozott először, majd a szüleivel. Miután látta, hogy mennyit jelent nekik a gyermekük úgy döntött vámpírvadászból egynesen vámpírrá teszi Zerot. Szüleit pedig meggyilkolta. Ám volt ott még egy gyerek Ichiru. Látta mennyire gyenge és védtelen. Valamit megérzett benne, valamit ami közös bennük, így magával vitte. Meggyógyította beteg és gyenge testét, amiért nagyon hálás és mindent megtesz hogy hasznára lehessen úrnőjének. Sajnos azonban tovább üldözték őket a Vámpír Tanács tagjai, ezért Shizuka lefagyasztotta testét és lelkét át tette egy másik vámpír testébe. A kiválasztott test Kurenai Mariaé volt,nagyon gyenge ezértis tudta könnyen elfoglalni. Ezzel a testel beiratkozott a Cross Akadémiára, hogy meglátogassa Zerot és elintézzen egy fontos ügyet. Az esti tagozatosok furcsának és idegesítőnek találták, de közülük csak egy vette észre, hogy ki is ő valójában. Ő volt Kuran Kaname. Azonban Zero is sejtette már, hogy vámpírmestere bűjik meg benne, de nyíltan hosszú ideig nem mondta ki. Egy nap mégis szemtől szemben beszélgetett Zeroval és mindent elmondott neki. A terve lassan de biztosan halad, márcsak egy lépés hiányzott. Mégpedig megszerezni Yuuki vérét. Mivel üldözték őt szüksége volt az erőre, de az Akadémián tilos volt vért szívnia, ezért azt akarta, hogy önként adja neki. Megzsarolta, mégpedig azzal hogyha ad a véréből Yuuki akkor ő is ad Zeronak az ő véréből, nem változik "E" kategóriássá. A terve sikerült is, hiszen Yuuki önként felajánlotta magát neki, ám nemtörtént meg a vérszívás mert Zero közbeavatkozott és meglőtte háromszor. Eközben feltűnt Ichiru is és úgy döntött hátrahagyja neki Zerot. Ő pedig elindul a az igazi célja felé. Megölni Kuran Kanamét. Elérkezett a megfelelő pillanat. Ő és Kaname egy szobában ahol senki sem láthatja őket. Mégis Shizuka lett az áldozat, mivel Kaname mögé került és átnyúlt a mellkasán. Shizuka azonban nem lepődött meg a cselekedetén, hiszen ő is ugyanezt akarta tenni. Kaname nemakarta, hogy az élete kárba vesszen, ezért megígérte neki, hogy elpusztítja azt amit legjobban gyűlölt a világon. Shizuka még hosszú ideig életben maradt, így alkalma akadt arra, hogy elmondja Ichirunak mit is érzett valójában. Elmondta neki, hogy ő az egyetlen, akit nemtehetett vámpírrá, mert akkor hamar elillanna az élete, mint az egykori kedvesének. Még a halála utolsó pillanataiban sem volt képes megharapni Ichirut. Amikor a halál bekövetkezett a teste darabokra hulott.

 

 

Kuran Rido

Egy tisztavérű vámpír, Senri Shiki apaja, Haruka Kuran bátyja, és Yuki nagybácsija. Rido elakarta pusztítani a Kuran családot. Elsőnek elrabolta a Kuran házaspár elsőszülött fiát, majd később Yuukit is megakarta szerezni magának. Szülei, hogy megvédjék kiáltak Rido ellen. Sajnos Yuuki apját szíven találta, amibe belehalt, az anyja vérét pedig az utolsó cseppig kiszívta. Mindezek ellenére Rido se élte túl a nagy csatát, mert Kaname végzett vele. Viszont a regenerálódó képességét nem veszitette el. Azt hitték meghalt, de egy új tesben új életre kellt. Képes arra, hogy áthelyezze lelkét egy másik testbe és azt az irányítása alá vonja. A szemei külömböző színüek, ha áthelyezi a lelkét akkor a hordozó testnek is felemás lesz a szeme, innen lehet tudni kit szált meg. A új test amibe beleköltözik egy kisfiúé, aki egy nemesi család gyermeke. Majd később( megvárta míg fia Shiki teljesen felnőtt és erős lesz) saját fia testét foglalja el, kihasználva, hogy barátia és legfőbbképp Kaname nem bántja majd. Mivel mostmár a Cross Akadémián van elhatározza, hogy feltámad régi testében és megszerzi a már felnőtté vált Yuuki vérét a további terveihez( A Kuran vérrel mégnagyobb erőre tehet szert és hamarabb fel is erősödhet, másrészt pedig imádott nője Juri vére kering az ereiben és újra felakarja eleveníteni azt a mámorító ízt). A feltámadásban Kaname segített neki, ezután márcsak az imádott Yuuki vére hiányzott a teljes tervhez. Elis indult megszerezni és majdnem sikerült neki, de Kaname kieszelt egy tervet a sok sok év alatt, miszerint Zerot fogja felhasználni, hogy a vámpírvadász fegyverével nemcsak a testét, hanem a regenerálódás képességét is megsemmisítse. A terv sikerült, Kuran Rido nem élte túl az összecsapást.

  

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.