Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zero2

2011.08.07

Figyelem!A Képeket Yuuki hosszas munkával szedte össze!Lemásolni más oldalra tenni hasznosítani szigorúan tilos!Ha mégis másolnád a linkekbe vírus van elrejtve szal nem ajánlott a lopás!Természetesen ha elkéred odaadom!

 

Zero saját szkennelt képek

   

 

Elsőként néhány általunk beszkennelt cuccot ajánlunk letöltésre a saját VK-gyűjteményünkből. Klikkeljetek rájuk és bejönnek nagyobban:

 

 

A további képeket helyhiány miatt csak miniatűrben tudjuk megmutatni, amennyiben le szeretnétek tölteni őket eredeti méretben, zippelt állományként tehetitek meg:

Oyasumi CD - Zero Goodnight CD booklet

Minta képek:

 

 

 

Oyasumi CD - Zero version Booklet - Mediafire (4 kép 600 dpi + 1 kép 1200 dpi méretben, zip, 29,4 MB)

 

 

Shojo Beat 2008. decemberi speciális VK melléklete

Minta képek:


   


Shojo Beat's Vampire Knight Official Guide - Megaupload (15 lap, 600 és 300 dpi, zip, 141 MB)


 

 

Vampire Knight Guilty DVD 1. booklet és díszdoboz szkennelés

 

Minta képek:

 

   

 

Vampire Knight Guilty 1. DVD díszdoboz és booklet: Megaupload - Mediafire (13 lap, 600 dpi, zip, 64.37 MB)

Zero színes animeképek

Ezeket a képeket Yuuki hosszas munkával készítette a Vampire Knight Guilty anime képkivágásai alapján, mivel valamennyi kép nagy részét újra kellett színezni.

Mindegyiket két méretben is megtalálhatjátok, az első verzió nagyobb felbontású, a második verzió kisebb felbontású, de élesebb. Vigyázat, spoiler előfordulhat!

 

Zero nagyfelbontású szkennelt anime képek

Ezeket a színes képeket több rajongói fórumról, LiveJournal Communityről gyűjtöttük össze.  Klikkeljetek rájuk, és bejönnek teljes nagyságban.

 

Zero színes manga képek

Ezeket a színes képeket több rajongói fórumról, LiveJournalból és a manga szkennelt változataiból gyűjtöttük össze. További színes, nagyfelbontású képeket az asztalképeknél találhattok.

Zero asztalképek - KOMOLY SPOILER-VESZÉLY!

Valamennyi asztalkép Yuuki munkája. Méretük a szokásos: 1024x768 pixel. Felhasználhatjátok saját célra, de más honlapon nem akarjuk viszontlátni.

Az első néhány képet - ahogy látni fogjátok - a manga legszebb jeleneteiből válogattuk össze, ezért ezeknél komoly spoiler lehetséges.

A második adag asztalképet azoknak is ajánlott végignézni, akik nem asztalképnek szeretnék ezeket felhasználni, hanem a VK képgyűjteményüket szeretnék gazdagítani, mivel ezek különböző LaLa illusztrációkból, újságszkennelésekből, Drama CD borítókból, naptárakból készültek.

 

Zero ikonok

Az ikonok a mangából és az animéből vegyesen készültek, png formátumúak, méretük a szokásos 100x100 pixel. Felhasználhatjátok őket bárhol, de ahol lehetséges, kreditet kérünk. Az ikonokat Yuuki készítette!

      

 

Zero animált gifek - SPOILER!

Íme egy rövid válogatás Yuuki animált gif-gyűjteményéből a Vampire Knight és a Vampire Knight Guilty alapján. A gifeket Yuuki készítette, más honlapra másolni, direkt linkelni szigorúan tilos!

Komoly spoiler lehetséges!

 

 

 

 

Zero cosplay képek

Mivel Tristan (LUTS Senior Delf Howl) fanatikus Kiryu Zero-rajongó, nem hagyhattuk ki, hogy készítsünk róla egy Kiryu Zero cosplay fotósorozatot. ^^ Rózsatövis sajnos nem volt, így Tristan a képeken egy fonott ezüst színű övvel tüncizgeti magát, és a LaLa magazin Vampire Knight Oyasumi CD-jéhez (Zero Version) járó lepedőjén fekszik. A Vampire Knightos egyenruhája még várat magára, de ami késik, nem múlik. ^^

Klikk a képekre és bejönnek nagyobban.


 

Kiryu vs. Kuran

Íme egy kis röhögnivaló Yuuki-tól:

 

>>Kiryu vs. Kuran<<

 

Összeszedtük, hogy a 26 epizód alapján ki hogy áll a Zero vs. Kaname versenyben. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy viccnek szántuk, tehát sem Zerót, sem Kanamét nem kívánjuk cikizni vele (csak amennyire mindketten megérdemlik).

Kéretik tehát tényleg nem venni komolyan! ^^ (Spoiler lehetséges!)

Zero mangaképek - KOMOLY SPOILER-VESZÉLY!

Az első két kötet legszebb jeleneteiről, képeiről saját szkennelést készítettünk. A manga további 5 kötetéből is mutatunk ízelítőt, ezek szkennelését a StormInHeaven, a VK, a Salva Nos készítette. A képek minőségén mindenhol javítottunk, és amennyiben többféle verzió is létezett a szkennelésből, mindig a legjobb minőségűt választottuk ki.

 

Figyelmeztetés: Mivel a képek nagyjából időrendi sorrendben követik egymást (a 3. kötettől a számozásuk alapján egyértelmű, hogy melyik fejezetből valók, ezért keresésre is alkalmasak), komoly spoiler lehetséges! Javasoljuk, hogy a képeket inkább csak azok nézegessék, akik már olvasták a mangát, és újra szeretnék látni a kedvenc jeleneteiket. 

 

Íme akkor az első két angol nyelvű kötet válogatása:

Íme a 3-7. kötet válogatása. (A képek számozásánál az első két szám utal a manga fejezeteinek számára. A különböző fordítócsoportok az extra fejezetek miatt más fejezetszámokat használnak, ezért átfedés előfordulhat.)

Ha mégtöbbet akarsz látni nézd meg a Kiru Zero Adatok 3-mat

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.